Utbildning inom fuktsäkert byggande

SIGA utbildar årligen tusentals proffsanvändare i lösningar inom luft och vindtäthet. Ta chansen att delta i någon av våra kostnadsfria utbildningar eller följ med på vår intensivutbildning i Schweiz!

Utifrån våra kunders behov utformar vi kundanpassade workshops på ert kontor eller ännu bättre direkt på plats vid ert projekt. Under en workshop går vi igenom de lösningar vi tillhandahåller och oftast kan vi förena den dagliga produktionen med vår utbildning då vi arbetar med era aktuella detaljer.

Vill ni veta mer om SIGA utbudet samt få möjligheten att praktiskt genomföra olika applikationsexempel på er arbetsplatsträff eller ute på ert bygge? Erfarenheten säger oss att när man väl får hantera produkterna inser man vilka vinster SIGA innebär.

Genom att praktiskt hantera produkterna är det enkelt att inse vilka tidsvinster SIGA systemet innebär jämfört med traditionella produkter.

SIGA systemet medger ett helt giftfritt luft och vindtätningssystem där energiförlusterna är minimala. Vi erbjuder även kortare produktdemo där vi på plats hos er får möjligheten att tillsammans praktiskt testa olika applikationsexempel med alla våra ingående produkter.

Använd formuläret nedan för att skicka in en förfrågan eller maila på demo@siga-sverige.se för att boka eller om ni har ytterliga frågor.

Hoppas vi ses! Siga-Sverige.se